Zoek een Seniorencoach

Avatar

Mervina Carlier

Contact Informatie
Voornaam
Mervina
Achternaam
Carlier
Emailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
https://www.fiencare.nl
Telefoon
0642474102
Plaats
Zutphen
Provincie
Gelderland
Postcode (4 cijfers)
7204
Postcode (2 letters)
LK
Bedrijfsnaam
Fiencare
Over de seniorencoach
Specialisme
Eigen regie, Participatie / Sociaal netwerk, Eenzaamheid, Rouw en verlies, Vitaliteit, Mantelzorg, Oudere werknemer, Voltooid leven, Zingeving, Zorg
Introductie
Al jaren gaat mijn hart uit naar de zorg omdat ik mij van nature begaan voel met het welzijn van anderen en oprecht interesse heb in andermans verhaal. Dankzij mijn levenservaring en persoonlijke ontwikkeling kan ik mij makkelijk inleven in anderen.

Ik heb een aantal jaar met veel plezier in een woon-zorgcentrum voor ouderen gewerkt en heb hier mogen ervaren dat veel mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij.

Momenteel zou ik mij graag meer op begeleiding en coaching willen richten, omdat ik het fijn vind om samen de tijd te hebben om verschillende dingen te kunnen doen die de persoon zelf het belangrijkst vindt.

Ik geloof heilig in de veerkracht van ouderen en vind het heel interessant om te zien dat mensen diep van binnen zelf het beste weten wat ze nodig hebben. Daarom help ik graag bij het vinden van inzichten over wat de persoon zelf wenst en wat er nog (wel) mogelijk is.
Opleiding/CV
Beroepsopleiding Seniorencoach
Weergave op kaart van Nederland
Kaartlocatie
Geen gegevens
kaartlocatie_lat
Geen gegevens
kaartlocatie_lng
Geen gegevens

Cookie instelling

  • uWzz | uw Website zonder zorgen | J.C. Doeve