Skip to main content
Mireille Jansen
OFFLINE

Mireille Jansen

2
97
Mireille Jansen
...
06-50846336
Molenschot
Noord-Brabant
5124
Weltevree Colours
Zingeving, Rouw en verlies, Participatie / Sociaal netwerk, Zorg, Mantelzorg, Oudere werknemer, Eenzaamheid, Eigen regie
Weltevree Colours is er voor alle senioren die praktische of mentale ondersteuning en advies wensen in hun dagelijkse leven. Bijvoorbeeld ouderen die een waardevolle invulling willen geven aan hun oudere dag of ouderen die praktische ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven.

De aanpak is eenvoudig. Uw vraag beantwoorden wij met praktische oplossingen. Wij kiezen voor de korte route naar uw welzijn. Dat doen wij op een integere wijze met respect voor uw leeftijd en levenswijze. Oprecht en met vertrouwen in alles wat u zelf nog wél kunt.

Onze manier van werken is gemoedelijk, open, helder en met een lach en knipoog naar het warme verleden. Het verleden zoals u zich dat zelf herinnert: Vriendelijk, oog hebben voor elkaar en klaarstaan voor een ander. Dat kan over alle aspecten van het leven gaan. Eigenlijk over alles waar u tegenaan loopt of waar u nog van droomt. Of u nu praktisch ondersteuning wenst of gewoon behoefte heeft aan een luisterend oor en gezelschap!

Weltevree Colours is gevestigd op de grens van Bavel en Molenschot. Wij zijn dus vooral actief in de regio Breda, Tilburg en Gilze-Rijen. Ook mensen van verder zijn natuurlijk van harte welkom!

Laten we samen de wereld mooier kleuren!

Mireille Jansen
Relevante Opleidingen
• Seniorencoach
• Voedingsdeskundige
• Creatief Coach
• Stiefgezincoach
• Klantvriendelijk Communiceren

Ik ben werkzaam geweest in zowel het onderwijs, het bedrijfsleven en bij de lokale overheid. Bij de laatste van deze drie werkte ik voornamelijk aan zaken rond zorg, wmo, participatiewetgeving, minimabeleid en laaggeletterdheid.

Sinds 2019 combineer ik alle ervaringen vanuit mijn loopbaan als zelfstandig seniorenadviseur en run ik samen met mijn partner Patrick daarnaast een care B&B waar senioren kunnen genieten en even uit hun eigen omgeving zijn. Wij verrichten geen medische handelingen, wel zijn wij er voor de senioren die extra zorg en aandacht nodig hebben. Dankzij mijn werkverleden kan ik eenvoudig de brug slaan tussen senioren en de gemeenten en (zorg)instanties.
-