Skip to main content
Louis Harmelink
OFFLINE

Louis Harmelink

0
133
Louis Harmelink
...
639889978
Oldenzaal
Overijssel
7577
Bureau Reflect, Educatie & Seniorcoaching
Zingeving, Rouw en verlies, Participatie / Sociaal netwerk, Eenzaamheid
Mijn naam is Louis Harmelink. Ik ben van beroep docent/ trainer en coach. Ik heb ruime ervaring in het geven van cursussen en coaching. Ik werk meer dan 30 jaar in het volwassenonderwijs met verschillende doelgroepen en programma's.

De laatste jaren is vooral Educatie en coaching voor de ouder wordende mens mijn ervaringsgebied. Ik ben gecertifieerd coach die senioren ondersteunt bij tal van levensvragen.

Educatie richt zich vooral op leren van kennis en vaardigheden die belangrijk zijn om bij te blijven in onze snel veranderende samenleving. Hierbij kun je denken aan computer en Ipadtraining, geheugentraining, ' grip op het leven bij het ouder worden'.

Bij coaching gaat het vooral om zelfredzaamheid bij het ouder worden te vergroten en de bronnen van zingeving in het leven te zoeken en ervaren. De coachingsvraag is het vertrekpunt van de gesprekken.

Mijn ambitie is senioren een setje in de rug te geven dat zorgt voor veerkracht bij het proces van ouder worden en zo bijdraagt aan prettig welbevinden.
Lerarenopleiding Aardrijkskunde / Geschiedenis
Gerontisch Welzijnswerk
Seniorencoach
-